Maltepe Kız AİHL İyilikte Yarışıyor.

"Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesi kapsamında bu yılda okulumuzun 13 yetim kardeşi var.

Sana Allah " ---Yüzlerinizi doğuya ve batıya çevirmeniz erdemlilik değildir. Asıl erdemli kişi Allah’a, âhiret gününe, meleklere, kitaba ve peygamberlere iman eden; sevdiği maldan yakınlara, yetimlere, yoksullara, yolda kalmışlara, yardım isteyenlere ve özgürlüğünü kaybetmiş olanlara harcayan; namazı kılıp zekâtı verendir. Böyleleri anlaşma yaptıklarında sözlerini tutarlar; darlıkta, hastalıkta ve savaş zamanında sabrederler. İşte doğru olanlar bunlardır ve işte takvâ sahipleri bunlardır.---" Bakara Suresi 177. Ayet-i Kerimesinde belirttiği üzere öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte üzerimize düşen vazifeyi en güzel şekilde yerine getirmek adına çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.

05.04.2019 270

05-04-2019