Şubat Ayı Çalışmalarımız

02.03.2020 540

ŞUBAT AYI ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Rehberlik Servisi olarak yürütülen Üniversiteye Hazırlık Çalışmaları ;

1.     YKS Başvuru Bilgilendirme Semineri: 5 Şubat 2020 Çarşamba günü, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı aşamaları, test içerikleri ve başvuru süreci hakkında öğrencilerimize bilgi verilmiştir.

2.     YKS ve MSÜ Başvurularının Alınması: 218 son sınıf öğrencimizden tamamı YKS, 98 öğrenci de MSÜ başvurusunda bulunmuştur.

3.     Üniversite Hazırlık Kursu Tanıtımı: 25 Şubat 2020 Salı günü 9 ve 10. Sınıf öğrenci ve velilerimize okulumuzun Üniversite Hazırlık Sistemi hakkında seminer verilmiştir.

04-03-2020

4 .     Denemeler: Hazırlanan yıllık plan doğrultusunda 12. Sınıf öğrencilerimiz 2 TYT-2 AYT, 9 ve 11. Sınıf öğrencilerimiz de kazanım değerlendirme sınavı olmuşlardır. Deneme sonrasında öğrencilerimiz ile deneme karneleri paylaşılmış ve öğrencilerimizin ilerlemeleri değerlendirilmiştir.

04-03-2020

Kişisel Sosyal Rehberlik, Eğitsel ve Mesleki Rehberlik alanlarında bireysel ve grup rehberliği çalışmalarımız devam etmektedir.