Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Okul, öğrenci veli ve çevre birlikteliğini sağlamış üstün nitelikli öğrencileriyle alanında öncü olan ve en çok tercih edilen okul olmak.

Misyon: Maltepe Anadolu İHL milli, manevi ve evrensel değerler ışığında bilim ve teknolojiden yararlanarak din eğitimi ihtiyacına cevap vermeyi öğrencilerini yüksek öğrenime hazırlamayı din hizmetlerinin yürütülmesi için üstün nitelikli, ülkesine ve milletine yararlı bireyler yetiştirmeyi görev edinmiştir.

Başarılar: Haber ve Etkinlikler başlığı altında başarılar bölümüne bakınız

Saatler: 08:30-15:30
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce Arapça
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis hizmeti vardır.
Sportif Etkinlikler: Karete Türkiye üçüncülüğü
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 53. İstanbul Bölge Finali´nde İki Projeyle 3.lüğü
Proje Çalışmaları: AB Erasmus Tübitak Akran Öğretimi Dergi/Fanzim Atölyeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB Erasmus
Kontenjan Bilgileri: Hazırlık + 4 yıl (Fen ve Sosyal Bilimler) 30 öğrenci 4 yıl (Fen ve Sosyal Bilimler) 120 Öğrenci

WEB - https://maltepeihl.meb.k12.tr

Adres - CEVİZLİ MAH. TALATPAŞA CAD. MALTEPE KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO: 20-28 MALTEPE / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Cevizli Mah. Talatpaşa Cad. No:20 Maltepe / İstanbul

Ulaşım Minibüs yolundan gelirken Maltepe-Koruma durağından 100 mt. E-5 Gülsuyu köprüsüne 500 mt. mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Maltepe merkezde olup; Maltepe Merkez camii´ ne 1 km mesafededir.