Kasım Ayı Üniversiteye Hazırlık Rehberlik Faaliyetlerimiz

Rehberlik Servisi olarak 12. Sınıf öğrencilerimiz için yürütülen Üniversiteye Hazırlık Çalışmalarımız...

04.12.2019 566

1.     Marmara Üniversitesi Tanıtım Gezisi: 8 Kasım 2019 Cuma günü 56 öğrencimiz ile üniversitenin Sağlık Bilimleri Fakültesini ziyaret ettik. Sağlık alanındaki bölümler ile ilgili bilgi aldıktan sonra kampüs turu ve serbest zaman etkinliği ile gezimizi tamamladık.

04-12-2019

2.     Motivasyon Etkinliği: 13-14 Kasım tarihlerinde öğrencilerimiz ile çay eşliğinde süreç ve karşılaşılan zorluklarla ilgili sohbet ettik.

04-12-2019

3.      Değerlendirme Toplantısı: 18 Kasım 2019 tarihinde 12.sınıfların derslerine giren tüm öğretmenler ile birlikte öğrencileri değerlendirdiğimiz toplantıyı gerçekleştirdik.

04-12-2019

4.     Tatil Ekinlikleri: Tatilin ilk günü kurs sınıflarımıza mezun öğrencilerimizin de katıldığı Kahvaltı Etkinliği düzenledik. İkinci gün üniversite gezisi ile devam eden program son gün deneme ile tamamlandı.

04-12-2019

5.     Marmara Üniversitesi Tanıtım Gezisi: 19 Kasım 2019 Cuma günü 27 öğrencimiz ile üniversitenin Atatürk Eğitim Fakültesini ziyaret ettik. Öğretmenlik alanındaki bölümler ile ilgili bilgi aldıktan sonra kampüs turu ve serbest zaman etkinliği ile gezimizi tamamladık.

04-12-2019

6.     Üniversite-Bölüm İnceleme Çalışmaları: 29 Kasım 2019Cuma günü öğrencilerimiz ile üniversite bölüm 2019 verilerini inceledik.

04-12-2019

7.     Veli Semineri:29 Kasım 2019 Cuma günü 12. Sınıf velilerimize yönelik "YKS Süreci ve Ailenin Rolü" konulu seminer gerçekleştirdik.

04-12-2019

8.     Denemeler: Hazırlanan yıllık plan doğrultusunda 12. Sınıf öğrencilerimiz Kasım ayı içinde 2 TYT-1 AYT denemesi olmuşlardır. Deneme sonrasında öğrencilerimiz ile deneme karneleri paylaşılmış ve öğrencilerimizin ilerlemeleri değerlendirilmiştir.

04-12-2019

Kişisel Sosyal Rehberlik, Eğitsel ve Mesleki Rehberlik alanlarında bireysel ve grup rehberliği çalışmalarımız devam etmektedir.