Tatil Sürecinde Öğrencilerimizin Yanındayız

Tatil Sürecinde Öğrencilerimizin Yanındayız

16.03.2020 499

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizin süreçten etkilenmemesi amacıyla son sınıf öğrencilerimizin eğitim koçlarıyla bir araya gelerek eylem planımızı belirledik.

Bu kapsamda; 15 günlük süreçte üniversite hazırlık gruplarımıza desteğimiz aşağıdaki aşamalarda gerçekleştirilecektir. Ayrıca ara sınıflarda eğitim gören öğrencilerimiz için de sınıf öğretmenleri aracılığıyla whatsapp grubu oluşturulmuş olup her türlü eğitim desteği sınıf öğretmenleri aracılığı ile verilecektir.

 

1- Tüm derslere yönelik öğrencilerimizin günlük olarak evde ders çalışma süreci planlanacaktır.

 

2- Bu konuda EBA akademi destek sistemi ve farklı yayınların video anlatımları, online testleri, soru bankaları kullanılacaktır.

 

3- Her öğretmen kendi grubundaki öğrencilerin günlük olarak ödevlerinin verilmesi ve sonucunun takip edilmesinden sorumlu olacaktır.

 

4- Öğretmenlerimizin öğrencilerle kurduğu ders bazlı whatsapp gruplarından soru çözümleri gerçekleştirilecek, süreç bu gruplarla takip edilecektir.

 

5- hedef 2023 Eylem planımızda yer alan rehberlik servisi uygulamaları iletişim grupları aracılığıyla devam edecektir

 

6- Velilerimizin de sürecin takibini sağlamak amacıyla eğitim koçlarımız ve okul idaresi tarafından bilgilendirme mesajları gönderilecektir.

 

Sosyal medya hesaplarımız takip ederek yapılan ve yapılacak olan faaliyetlerden haberdar olabilirsiniz.

 

İnstagram : maltepekaihl

Twetter  : maltepekaihl

16-03-202016-03-202016-03-202016-03-2020